14.10.2017 - Suisto-klubi jatkaa toimintaansa ja käynnistää mesenaatti-kampanjan!

Muutama viikko sitten otsikoissa näkynyt Verottaja hakee Suistoa konkurssiin-uutiseen on saatu vihdoin vastaus, ja Suisto on päättänyt jatkaa toimintaansa.

Päätin että nyt yritetään hommaa viimeisen kerran, ja nyt tehdään kovemmin kuin koskaan. Olisi suuri harmi minulle, mutta uskoakseni myös koko Hämeenlinnalle jos Suisto katoaisi. Kommentoi Suiston-klubin omistaja Ukri Kokkonen.

Suisto on vuoden 2009 alussa perustettu musiikin ja kulttuurin olohuone lämpimässä Verkatehtaan sydämessä, Hämeenlinnassa. Suisto tarjoaa kävijöilleen rikkaita kulttuurisisältöjä. Suistolla vierailee vuosittain niin Suomen suurimpia artisteja, tulevaisuuden isoja nimiä, kuin myös pienempiä paikallisia ja UG-bändejä.

Nyt tarvitsemmekin kaikkien apua toimintamme vakauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Pistimme erilaisia vaihtoehtoja mesenaatti-kampanjan sivuilla oleviin vastikkeisiin joiden päämääränä on antaa mahdollisuus tukea Suistoa myös vaikka maailmalta käsin - pienikin tuki auttaa meitä eteenpäin toiminnassamme. Joukkorahoitukseen osallistumisen lisäksi keikoilla käynti ja virvokkeiden nauttiminen on tietenkin edelleen erittäin suotavaa. Meillä on kuitenkin mahdollisuus kokea live-musiikki uniikissa intiimissä tilassa, jonka veroista ei muualta Suomesta löydy. Kokkonen lisää.

Vieraile mesenaatti-kampanjan sivuilla: https://mesenaatti.me/campaign/?id=693#single/view
Ukri Kokkonen kertoo mesenaatti-kampanjan taustoista: https://www.youtube.com/watch?v=e3XKWkRct6c&feature=youtu.be

<- Takaisin blogilistaukseen