Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

La 6.1. Suisto 15v. Synttärit (16:00 – 04:00)

06/01 @ 16:00 - 04:00

La 6.1. Suisto 15v. Synttärit

Avoinna klo 16-04
Ilmainen sisäänpääsy koko illan

Suisto juhlii 15-vuotissynttäreitään la 6.1.2024 vahvasti hämeenlinnalaisella teemalla. Kaikilla illan artisteilla on vähintään jonkinlainen Hämeenlinna-tausta. DJ Ugespuge soittaa levyjä koko illan. Pientä syötävää tarjolla klo 16 alkaen niin kauan kuin sitä riittää!

Tervetuloa mukaan juhlahumuun!

OHJELMA:

18.00 Jarmo Julkunen
18.45 A.P. Sarjanto
19.30 Sami Pekkola
20.00 The Holy Duel
20.45 Jouni Palo
21.30 Terika
22.15 Hevikorolla
23.15 Jock’s Trap
00.15 Pascal & Baya Rays
01.15 Inner
02.15 Peik

Oheisen ohjelman lisäksi pihalla on HUG- eli Hämeenlinna underground -teltta klo 19-02.

Artisti-infot:

Jarmo Julkunen
Jarmo Julkusen soittimia ovat ukulele, kitara, banjo ja luuttu. Vuonna 2017 Turenki Records julkaisi Julkusen levyn Ukulele Alakulo. Julkunen on työskennellyt freelance-muusikkona vuodesta 1999. Hän on soittanut yli 1500 keikkaa mm. konserttisaleissa, festivaaleilla, teatterituotannoissa ja klubeilla.

A.P. Sarjanto
AP-​klubin isäntä Sarjanto nousee itse lavalle muutaman kerran vuodessa joko soolomateriaalillaan tai Petty Pilgrims -yhtyeen kanssa. Sarjanto on julkaissut kaikkiaan kolme soololevyä.

Sami Pekkola
Linnajazzin johtohahmoihin kuuluva saksofonisti Pekkola esittelee itsensä itseoppineeksi amatöörisoittajaksi.

The Holy Duel
Erikoiskokoonpanon muodostavat The Holy -yhtyeestä tutut Eetu Henrik Iivari & Pyry Peltonen.

Jouni Palo
Mystinen Jouni Palo on tuttu Suiston kävijä, joka esittää elektronista musiikkia.

Terika
Terika on laulaja-lauluntekijä jonka musiikkia on luonnehdittu elokuvamaiseksi americanaksi. Vaikutteita on ammennettu maailmalta niin idästä kuin lännestä ja musiikki onkin noteerattu myös ulkomailla. Taustabändinä toimii tälläkin kertaa Hämeen nopeimmat.

Hevikorolla
Hevikorolla on vuonna 2003 perustettu hämeenlinnalainen punkrock-ryhmä.

Jock’s Trap
Jock’s Trap on alkujaan yhden hämeenlinnalaisen heviurpon sooloprojekti, joka näki päivänvalon vuonna 2010. Rässihenkisiä biisejä kertyi narulle parissa viikossa levyllinen, ja kiekko julkaistiin käsipäivää-jakeluna kuuntelutilaisuudessa – Suistolla, kuinkas muutenkaan. Sittemmin biisien ympärille on kasattu ihka oikeista soittajista ihka oikea bändi, joka nyt raapii ja hyväilee näitä turpaanvedollisen viehättäviä viisuja asiaan kuuluvalla hellyydellä. Lauteilla saunovat hämäläiset hahmot Jaska Kunnas (gtr, voc), Tommi Saari (gtr), Ville Salonen (drs) ja Juhana Korkka Heinonen (bs).

Pascal & Baya Rays
Pascal & Baya Rays soittaa instrumentaalimusaa, jonka rapsakat rytmit, syväluotaavat alataajuudet, kaikujen kierrot ja lupsakkaasti liikkuvien maisemien detaljit avaavat aistit värikkäämpään huomiseen.

Inner
Inner on kymmenvuotisen matkansa aikana luonut elektronista musiikkia monella tyylillä maustettuna. Grimestä, cloud rapistä ja kokeellisesta klubimusiikista ammennetut elementit sulautuvat yhteen sateisena ja eteerisenä basson, trap-rumpujen ja kaukaisten syntetisaattoreiden yhdistelmänä. Ensimmäinen Inner-keikka oli Suistolla noin kymmenen vuotta sitten ja nyt mennään taas!

Peik
Peik Erhola tekee elektronista musiikkia, joka sopii erityisesti sumuisiin aamuöihin ja pitkille junamatkoille.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06/01
Aika:
16:00 - 04:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Suistoklubi
Viipurintie 4
Hämeenlinna, 13200 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
03 6120266
Kotisivu:
suisto.fi