Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Su 10.9. Chad Price (USA), Samae Koskinen (19:00)

sunnuntai, 10/09/2023 @ 16:00 - 23:00

Vapaa

Su 10.9. Chad Price (USA), Samae Koskinen

Showtime 19.00
Lippu ennakkoon 22,50€ + toimituskulut, sis. eteispalvelumaksun
Lippu ovelta 24.50€
Liput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/chad-price-usa-samae-koskinen-suisto-klubi-hameenlinna-lippuja/87893

Yhdysvaltalainen Chad Price ja riihimäkeläinen Samae Koskinen kiertävät Suomen syksyssä Chemtrail Aurora -yhteiskiertueen merkeissä. Molemmilta artisteilta kuullaan oma täysimittainen konsertti. Näiden kahden eri puolilta palloa maailmaa katsovan erilaisen artistin musiikissa ja esiintymisessä on jotakin määrittelemätöntä samankaltaisuutta ja harvinaislaatuista läsnäoloa, joka on hyvä käydä itse määrittelemässä livetilanteessa.

Chad Price on Indianan Bloomingtonissa asuva laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan parhaiten legendaarisen ALL-yhtyeen solistina jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. ALL taas tunnetaan samana yhtyeenä, mutta eri laulajalla kuin vieläkin legendaarisempi Descendents. Myös alt country -yhtye Drag the Riverissä pitkään vaikuttanut Price keskittyy tällä hetkellä soolouransa ohessa A Vulture Wake -yhtyeeseensä. Chemtrail Aurora -keikoilla kuullaan Pricen soolotuotannon lisäksi myös poimintoja miehen muulta levytysuralta.

Samae Koskinen julkaisi syksyllä 2022 jo kahdeksannen soololevynsä Viima vie. Samae on laulanut valoa pimeyden keskellä näkeviä laulujaan klubeissa, pubeissa, konserttisaleissa ja festareilla koko tämän vuosituhannen ajan ensin alakulttuuriarvostetun Sister Flon keulakuvana ja sittemmin sooloartistina. Tämän kiertueen kiertueen keikoille Samae lupasi tuttujen laulujensa rinnalle myös harvemmin kuultua materiaalia ja historian siipien havinaa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai, 10/09/2023
Aika:
16:00 - 23:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.tiketti.fi/chad-price-usa-samae-koskinen-suisto-klubi-hameenlinna-lippuja/87893

Tapahtumapaikka

Suistoklubi
Viipurintie 4
Hämeenlinna, 13200 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
03 6120266
Kotisivu:
suisto.fi