Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Pe 16.8. Wasted, Kivesveto Go Go (21:00)

16/08 @ 16:00 - 02:00

Pe 16.8. Wasted, Kivesveto Go Go

Showtime 21.00
Lippu ennakkoon 15€ + toimituskulut. sisältää eteispalvelumaksun
Lippu ovelta 17€
Liput Tiketistä:
https://www.tiketti.fi/wasted-kivesveto-go-go-suisto-klubi-hameenlinna-lippuja/100685

Wasted on lukeutunut jo reilusti yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan Suomen suosituimpiin punk-bändeihin. Joensuussa vuonna 1996 perustettu yhtye oli yksi legendaarisen Combat Rock Industryn kolmesta kivijalasta yhdessä Endstandin ja Manifesto Jukeboxin kanssa, ja ainoa näistä yhtyeistä, joka on edelleen aktiivinen. Wasted palasi vuonna 2022 levytysrintamalle uudella Modern Lie -pitkäsoitolla, jolla kuullaan suoraviivaisen punkrockin ohella myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita.

Kaikkien näiden vuosien Wasted on edelleen vihainen, vilpitön, raaka, täynnä energiaa sekä erittäin kovassa keikkakunnossa. Odotettavissa on tuttuun tapaan yhteislaulua ja kollektiivista tuoppien kohottelua, kun The Corner, Concrete Wasteland, Heroes Amongst Thieves, Outsider By Choice ja muut klassikkokappaleet rävähtävät ilmoille.

Kouvolalainen Kivesveto Go Go on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja siinä samalla noussut yhdeksi suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, sillä kyllähän bändin nerokkaat rallit, kuten Tony, Tajuutsä jätkä? ja Äiti hei! ovat genrensä ehdottomia klassikoita. Loppuunmyydyillä julkaisuillaan ja energisillä keikoillaan mainetta niittäneen nelikon melodinen kaahaus rakentuu tarttuvien hoilotusten ja iskevien kitarariffien varaan. Uusi EP Tuomipäivä ilmestyi toukokuussa 2024.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16/08
Aika:
16:00 - 02:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.tiketti.fi/wasted-kivesveto-go-go-suisto-klubi-hameenlinna-lippuja/100685

Tapahtumapaikka

Suistoklubi
Viipurintie 4
Hämeenlinna, 13200 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
03 6120266
Kotisivu:
suisto.fi